Boczek Wędzony W Piekarniku

Boczek Wędzony W Piekarniku
Boczek wędzony w piekarniku wymaga ok. 216 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 13 i kosztuje $1.66 za porcję. To danie główne ma 1086 kalorii, 18g białka, oraz 102g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz sól do utwardzania, cukier granulowany, sól koszerną z kryształu diamentu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest przyniesiony przez Chow. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pastrami Wędzonymi W Piecu, Dip Z Łososia Pieczonego W Piecu, oraz Wędzony w piekarniku Chuck-Eye z kremem chrzanowym.

Instrukcje

1
Połącz sól koszerną, cukier i sól utwardzającą w małej misce.Przycinaj nierówne krawędzie na brzuchu wieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieścić skórę brzucha w dół na powierzchni roboczej.
3
Posypać równomiernie połową utwardzanej mieszaniny i wcierać mieszaninę w mięso, aż zostanie wchłonięte. Odwróć brzuch i posyp go równomiernie pozostałą mieszaniną utwardzającą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Pozostawić do momentu wchłonięcia mieszaniny utwardzania i wilgoci zroszony na górze, około 5 minut.
5
Umieść brzuch w bardzo dużej (2 - do 2-1/2-galon) zamykanej plastikowej torbie. (Alternatywnie, można umieścić go w patelni do pieczenia i przykryć szczelnie folią aluminiową.) Przechowywać w lodówce przez 7 dni, przewracając brzuch co drugi dzień.Gdy brzuch jest gotowy, zamocuj stojak z drutu na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Wyjmij brzuch z worka, opłucz go pod chłodną wodą i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1
Odstawić brzuch wieprzowy w temperaturze pokojowej na 1 godzinę. W międzyczasie wyjmij wszystkie stojaki z piekarnika, z wyjątkiem jednego ułożonego w najniższej pozycji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzej piekarnik do 93°. Ułóż wnętrze patelni w poprzek folią, nakładając ją na środek patelni o około 1 cal. Upewnij się, że dno i boki patelni są całkowicie pokryte, a nadmiar folii rozciąga się na długie boki i lekko w górę i na krótkie boki patelni. Zrębki rozsypać równą warstwą na folii w dolnej części patelni. Dopasuj stojak do pieczenia nad chipsami. (Stojak do pieczenia powinien znajdować się co najmniej 1 1/2 cala nad dnem patelni. Możesz spróbować przewrócić go w razie potrzeby. Jeśli stojak do pieczenia nadal znajduje się zbyt nisko, użyj stojaka do gotowania na parze lub chłodzenia drutu, który znajduje się co najmniej 1 1/2 cala nad dnem patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Umieścić brzuch na rack skóry-bok do góry. Przynieś długie krawędzie folii, aby spotkać się w środku. Złóż folię dwukrotnie i zgniataj ją, aby szczelnie zamknąć, upewniając się, że nie dotyka brzucha, aby dym mógł krążyć wokół niej. Podnieś folię po bokach, aby spełnić górny szew i zacisnąć, upewniając się, że cały stojak i brzuch są całkowicie otoczone folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Umieść patelnię w dwóch palnikach na średnim ogniu, aż stały strumień dymu wyleje się z górnego szwu wiązki folii, około 5 minut. (Ten krok nie wytwarza Tony dymu, ale nadal możesz chcieć otworzyć okno lub włączyć wentylator powyżej swojego zasięgu.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Umieścić patelnię w piekarniku i palić, aż brzuch wieprzowy osiągnie 66° na termometrze natychmiastowego odczytu, około 4 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wyjmij patelnię do stojaka z drutu. Ostrożnie otworzyć górny szew folii i niech boczek ostygnie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Odciąć i wyrzucić skórę. Owinąć boczek szczelnie w folię i przechowywać w lodówce przez noc przed krojeniem i gotowaniem. Można go szczelnie zapakować do 2 tygodni w lodówce lub do 3 miesięcy w zamrażarce, ale przed zamrożeniem należy owinąć boczek w folię, a następnie folię, aby zapobiec poparzeniu zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W216 hrs, 30 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia4
Magazyn