Boczek Wędzony Blt Z Rukolą
Boczek wędzony Blt z rukolą wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 374 kalorie, 12g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, majonez, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z wędzonym łososiem i rukolą, Sałatka z Arugulanu i grochu z wędzonym łososiem, oraz Sałatka z wędzonych ostryg i ziemniaków z rukolą.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię do smażenia lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Ułóż paski boczku w jednej warstwie na patelni. Powoli gotować boczek, renderowanie się tłuszczu, aż lekko rumiane z jednej strony. Używając widelca lub szczypiec, przekręć paski boczku, aby ugotować drugą stronę.Gdy paski boczku są wystarczająco ugotowane, wyjmij z patelni i połóż na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem, aby wchłonąć nadmiar tłuszczu.
Nadmiar tłuszczu wylać z patelni (pozostawiając około pół łyżeczki na patelni) do słoika lub pojemnika do wyrzucenia lub przechowywania. (Nigdy nie wlewaj smaru z boczku do zlewu, zatknie Ci rury.)2 więdną rukolę: w tej samej patelni dodaj garści świeżej rukoli dziecka lub rukoli. Wrzucić pozostały tłuszcz. Jak tylko zielenina zacznie więdnąć, wyjmij z ognia i wyjmij z patelni, aby zatrzymać gotowanie.3 chleb tostowy, buduj kanapkę: kromki chleba tostowego w tosterze.
Rozprowadź majonez (lub twój ulubiony spread, masło też zrobi) na plastrach.
Warstwę kanapkę z boczkiem, pokrojony pomidor, i lekko zwiędła rukola.
Cięcie na przekątnej.Jedz natychmiast.