Boczek Szpinak Quinoa

Boczek Szpinak Quinoa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Boczek szpinak Quinoa może być doskonały przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 441 kalorii, 15g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szpinaku baby, boczek, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest super. Podobne przepisy to Boczek Szpinak Quinoa Souffle Filiżanki, Strawberry BBQ Chicken sałatka ze szpinakiem i komosą ryżową z boczkiem, awokado i kozim serem, oraz Smażony Szpinak Z Boczkiem, Boczkiem, Szalotką I Pieczarkami.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion z kurczaka i quinoa do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender i bulion został wchłonięty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Gotować i wymieszać boczek i cebulę na patelni na średnim ogniu, aż boczek jest gotowane i cebula zmiękcza, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przenieść i odsączyć mieszaninę na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Gotować szpinak w pozostałych Kapi bekon aż zwiędnie, 2 do 3 protokół. Wymieszać quinoa, cebula-boczek mieszaniny, i kolendry do szpinaku, aż równomiernie mieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn