Boczek Szpinak Quinoa

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Boczek szpinak Quinoa może być doskonały przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 441 kalorii, 15g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szpinaku baby, boczek, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest super. Podobne przepisy to Boczek Szpinak Quinoa Souffle Filiżanki, Strawberry BBQ Chicken sałatka ze szpinakiem i komosą ryżową z boczkiem, awokado i kozim serem, oraz Smażony Szpinak Z Boczkiem, Boczkiem, Szalotką I Pieczarkami.
Instrukcje
Doprowadzić bulion z kurczaka i quinoa do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender i bulion został wchłonięty, o 15 protokół.
Gotować i wymieszać boczek i cebulę na patelni na średnim ogniu, aż boczek jest gotowane i cebula zmiękcza, 5 do 10 protokół.
Przenieść i odsączyć mieszaninę na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Gotować szpinak w pozostałych Kapi bekon aż zwiędnie, 2 do 3 protokół. Wymieszać quinoa, cebula-boczek mieszaniny, i kolendry do szpinaku, aż równomiernie mieszane.