Boczek Swiss Meat Loaf
Bacon Swiss Meat Loaf jest דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis zawiera 6 porcji z 381 kalorii, 24g białka, oraz 27g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka boczku, odparowanego mleka, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć odparowane mleko można zastosować to danie główne z Awokado Milkshake jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Swiss Cheese Meat Loaf, Bacon Meat Loaf, oraz Bacon & Cheese Meat Loaf podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć jajko, mleko, 1 szklanka sera szwajcarskiego, 3/4 szklanki boczku, bułki tartej, czosnku w proszku i cebuli w proszku. Crumble wołowiny na mieszankę i dobrze wymieszać. Kształt w bochenek w nasmarowanym 11-calowym. x 7 po. naczynie do pieczenia.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe, a termometr mięsa odczyta 160°.
Posypać pozostałym serem i boczkiem.
Piec 3-5 minut dłużej lub aż ser się rozpuści.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.