Boczek Rzepa Mash
Boczek rzepa zacieru może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mielony pieprz, tłuszcz z boczku, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to Rzepa i marchew zacieru, Rzepa-Russet Mash, oraz Rzepa i Zaciery ziemniaczane.
Instrukcje
Obrać i pokroić rzep. Gotować w rondlu w osolonej wodzie do bardzo miękkiej.
Odcedzić, a następnie rozgnieść z masłem lub margaryną, solą, pieprzem i czosnkiem w proszku do smaku. Odstawić.
Na patelni smażyć boczek, aż ładne i chrupiące.
Wyjąć z patelni i pokruszyć. Rezerwa 2 łyżki tłuszczu boczku.
Na patelni z 2 łyżki tłuszczu boczku dodać tłuczone rzepy i pognieciony boczek. Przed podaniem wymieszać i podgrzać do pożądanej temperatury.