Boczek Rzepa Mash

Boczek Rzepa Mash
Boczek rzepa zacieru może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mielony pieprz, tłuszcz z boczku, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to Rzepa i marchew zacieru, Rzepa-Russet Mash, oraz Rzepa i Zaciery ziemniaczane.

Instrukcje

1
Obrać i pokroić rzep. Gotować w rondlu w osolonej wodzie do bardzo miękkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić, a następnie rozgnieść z masłem lub margaryną, solą, pieprzem i czosnkiem w proszku do smaku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
MasłoMasło
PieprzPieprz
SólSól
3
Na patelni smażyć boczek, aż ładne i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z patelni i pokruszyć. Rezerwa 2 łyżki tłuszczu boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Na patelni z 2 łyżki tłuszczu boczku dodać tłuczone rzepy i pognieciony boczek. Przed podaniem wymieszać i podgrzać do pożądanej temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia8
Magazyn