Boczek, Por i Spaghetti Frittata
Boczek, Por i Spaghetti Frittata mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 254 kalorie, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pory, spaghetti, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Frittata Por, Frittata Z Szynką I Porem, oraz Grzyb Por Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. rozgrzej żaroodporną patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować, mieszając, aż chrupiące, o 5 protokół.
Wyjąć i osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu.
Wylać wszystko, ale 2 łyżki tłuszczu z patelni i dodać pory. Gotować, mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół. Powrót boczek na patelni, dodać spaghetti i wymieszać.
Jajka przyprawiamy 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.
Wlać do patelni i wymieszać. Gotować, podnosząc boki frittata z łopatką do niech jaj przepływu pod spodem, aż lekko rumiane wokół krawędzi, o 5 protokół.
Posypać parmezanem na wierzchu, przenieść do piekarnika i piec, odkryte, aż firma w centrum i lekko rumiane na wierzchu, o 7 protokół. Użyj szpatułki, aby poluzować frittatę i wsunąć ją na powierzchnię roboczą.
Pokroić w kliny i podawać.