Boczek Polędwica Wieprzowa

Boczek Polędwica Wieprzowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Boczek polędwiczka wieprzowa może być super przepis, aby spróbować. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Wiele osób robiło ten przepis, a 646 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło jabłkowe, polędwicę wieprzową, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać klon można śledzić to danie główne z Babeczki Klonowo-orzechowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 95%. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem, Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem, oraz Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Spryskaj patelnię brojlerów sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż boczek zaczyna brązowieć, ale jest jeszcze elastyczny, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wymieszać masło jabłkowe, miód, ziele angielskie i chili w proszku w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Zawiń polędwicę w 4 plastry częściowo ugotowanego boczku i zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
Połowę masy masła jabłkowego posmarować boczkiem i owinąć polędwicę pozostałymi plastrami boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
6
Pozostałą mieszankę masła jabłkowego natrzeć na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Umieść polędwicę na przygotowanej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż mieszanka masła jabłkowego upiecze się w glazurze i natychmiastowy odczyt termometru mięsnego włożonego w najgrubszą część polędwicy odczytuje co najmniej 145 Stopni F (65 stopni C), około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Głęboka rubinowa czerwień. Duet odmian pochodzenia francuskiego owocuje harmoniczną i zrównoważoną czerwienią: Cabernet Sauvignon nadaje jej pełnoziarnisty charakter, a Malbec nadaje mieszance niuanse z miękkimi i słodkimi taninami, wzmacniając unikalne połączenie owocowych smaków i aromatów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn