Boczek Polędwica Wieprzowa

Boczek Polędwica Wieprzowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Boczek polędwiczka wieprzowa może być super przepis, aby spróbować. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Wiele osób robiło ten przepis, a 646 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło jabłkowe, polędwicę wieprzową, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać klon można śledzić to danie główne z Babeczki Klonowo-orzechowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 95%. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem, Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem, oraz Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Spryskaj patelnię brojlerów sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż boczek zaczyna brązowieć, ale jest jeszcze elastyczny, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszać masło jabłkowe, miód, ziele angielskie i chili w proszku w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Zawiń polędwicę w 4 plastry częściowo ugotowanego boczku i zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
5
Połowę masy masła jabłkowego posmarować boczkiem i owinąć polędwicę pozostałymi plastrami boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
6
Pozostałą mieszankę masła jabłkowego natrzeć na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Umieść polędwicę na przygotowanej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż mieszanka masła jabłkowego upiecze się w glazurze i natychmiastowy odczyt termometru mięsnego włożonego w najgrubszą część polędwicy odczytuje co najmniej 145 Stopni F (65 stopni C), około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Głęboka rubinowa czerwień. Duet odmian pochodzenia francuskiego owocuje harmoniczną i zrównoważoną czerwienią: Cabernet Sauvignon nadaje jej pełnoziarnisty charakter, a Malbec nadaje mieszance niuanse z miękkimi i słodkimi taninami, wzmacniając unikalne połączenie owocowych smaków i aromatów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn