Boczek Podwójny Ser Burger Sałatka
Boczek podwójny ser Burger sałatka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 505 kalorii, 24g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, tłuszcz z boczku, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 2551 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bekon Podwójny Ser Burger Dip, Podwójny Ser Pizza Burger, oraz Double Double Bacon Cheese Quiche.
Instrukcje
Boczek ugotować na patelni na średnim ogniu, odstawić na papierowych ręcznikach, aby odsączyć 1 łyżkę tłuszczu na patelni, a resztę w innym miejscu.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o protokół.
Dodać mieloną wołowinę i gotować odsączając tłuszcz po zakończeniu.
Wymieszać w ketchup, musztarda, sos worcestershire, sól i pieprz, gotować na wolnym ogniu, usunąć z ognia i odstawić.
Dodać ocet do patelni, odgazować, a następnie dodać tłuszcz z boczku, cukier, musztardę, czosnek i doprawić solą i pieprzem i zdjąć z ognia.W międzyczasie, wrzucić bułki w tłuszczu boczku i piec w nagrzanym piekarniku 204°, aż lekko złoty kolor, o 10 protokół, obracając w połowie drogi.Wrzucić sałatę i pomidory wraz z sosem patelni, podzielić na 4 talerze, top z wołowiny, boczek, grzanki, ser i ogórki i cieszyć się!