Boczek podwójny ser Burger sałatka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 505 kalorii, 24g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, tłuszcz z boczku, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 2551 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bekon Podwójny Ser Burger Dip, Podwójny Ser Pizza Burger, oraz Double Double Bacon Cheese Quiche.
Instrukcje
1
Boczek ugotować na patelni na średnim ogniu, odstawić na papierowych ręcznikach, aby odsączyć 1 łyżkę tłuszczu na patelni, a resztę w innym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodać mieloną wołowinę i gotować odsączając tłuszcz po zakończeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
5
Wymieszać w ketchup, musztarda, sos worcestershire, sól i pieprz, gotować na wolnym ogniu, usunąć z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
6
Dodać ocet do patelni, odgazować, a następnie dodać tłuszcz z boczku, cukier, musztardę, czosnek i doprawić solą i pieprzem i zdjąć z ognia.W międzyczasie, wrzucić bułki w tłuszczu boczku i piec w nagrzanym piekarniku 204°, aż lekko złoty kolor, o 10 protokół, obracając w połowie drogi.Wrzucić sałatę i pomidory wraz z sosem patelni, podzielić na 4 talerze, top z wołowiny, boczek, grzanki, ser i ogórki i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Grzanki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym