Boczek Peameal

Boczek Peameal
Boczek Peameal może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 89 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 88 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz grubą mączkę kukurydzianą) groch, nasiona gorczycy, ziarna pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Boczek Peameal, Bułeczka śniadaniowa z bekonem i Kimchi, oraz Pieczona wieprzowina i kanapka z boczkiem Peameal dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W plastikowym (najlepiej) pojemniku wystarczająco dużym, aby pomieścić zarówno solankę, jak i mięso, wymieszać wodę, syrop klonowy, sól, lekarstwo i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
PrzyprawyPrzyprawy
SolankaSolanka
WodaWoda
MięsoMięso
SólSól
2
Wyjąć niewielką ilość 1 szklanki (200 ml) solanki i użyć jej do załadowania iniektora solanki. Następnie wstrzykiwać schab co 3/4 do 1 cala (2 do 2,5 cm), wkładając igłę o głębokości około 2 cm. Staraj się równomiernie rozprowadzić solankę na schab.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
3
Schab umieścić w pojemniku z pozostałą solanką, a mięso zanurzyć za pomocą talerza lub przedmiotu o podobnej budowie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 pełne dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
MięsoMięso
4
Wyjąć schab z solanki i osuszyć. Następnie zwinąć go w wybranym posiłku. Daj mu dzień odpoczynku, odsłonięty, w lodówce, więc posiłek i mięso tworzą się jako jeden.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
MięsoMięso
RolkaRolka
5
Masz dwie opcje gotowania: możesz go pokroić i rozłożyć na minutę z każdej strony (dla cienkich plasterków) lub możesz piec w temperaturze 191° (190°C) przez około godzinę lub do momentu, gdy ma temperaturę rdzenia142 (61°C), a następnie pokroić. Podoba mi się pierwszy sposób, zwłaszcza gdy robi się trochę spalony na krawędziach i dodałem szczyptę syropu klonowego, który karmelizuje się trochę pod koniec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Przedruk za zgodą The Art Of Living According to Joe Beef przez Frédéric Morin, David McMillan & Meredith Erickson, copyright © 201
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
7
Opublikowane przez Ten Speed Press, oddział Random House, Inc.Frédéric Morin (po prawej) jest współwłaścicielem / szefem kuchni Joe Beef, Liverpool House i McKiernan Luncheonette. Uczęszczał do L ' École Hôtelière des Laurentides, pracował w Jean-Talon Market sprzedając paprykę i cebulę, a także służył jako garde-manger w Toqué! i szef kuchni w Globe przed otwarciem Joe Beef. Kiedy nie pracuje w ogrodzie, majsterkuje w warsztacie lub w restauracjach, Fred może zostać znaleziony w domu w Montrealu z żoną (i trzecim partnerem w restauracjach), Allison i ich dwoma synami. David McMillan jest współwłaścicielem / szefem kuchni Joe Beef, Liverpool House i McKiernan Luncheonette. Urodzony i wychowany w Quebec City, David od blisko dwudziestu lat stoi na dworze w wielu klasycznych restauracjach Montrealu. Nadal praktykuje kuchnię, której nauczył się od swojego mentora, Nicolasa Jongleux, oraz od życia w regionie Burgundii we Francji. Kiedy David nie jest w restauracjach, można go znaleźć malując w swojej pracowni w Saint Henri lub spędzając czas w swoim domku w Kamouraska, Quebec, z żoną, Julie i ich dwiema córkami.Jedna z pierwszych członkiń zespołu Joe Beef, Meredith Erickson pisała dla różnych magazynów, gazet i seriali telewizyjnych. Obecnie współpracująca nad kilkoma książkami, Meredith dzieli swój czas między Montrealem a Londynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
WołowinaWołowina

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn