Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj boczku Minestrone. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 220 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pory, grubą kapustę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Warzywa korzeniowe Minestrone z boczkiem, Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, oraz Ma ' s Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę posortować i umyć; wstawić do holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą na głębokość 2 cale powyżej fasoli; niech namoczyć na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Fasolę dobrze odsączyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
3
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; usunąć boczek, rezerwując 1 łyżkę kapieli na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj oliwę z oliwek na patelnię; umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać pory i następne 4 składniki; smażyć do miękkości. Wymieszać włoską przyprawę i sól; saute 1 minuta. Wymieszać fasolę, bulion z kurczaka i 5 szklanek wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż ziarna będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Dodatki (opcjonalnie)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Wymieszać z pomidorem, makaronem, kapustą, cukinią i szpinakiem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 15 minut. Chochla do poszczególnych misek. Top każdej porcji z 1 łyżką sera i pokruszony boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
Starty Odtłuszczony Cheddar
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego