Boczek Minestrone

Boczek Minestrone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj boczku Minestrone. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 220 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pory, grubą kapustę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Warzywa korzeniowe Minestrone z boczkiem, Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, oraz Ma ' s Minestrone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę posortować i umyć; wstawić do holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą na głębokość 2 cale powyżej fasoli; niech namoczyć na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Fasolę dobrze odsączyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; usunąć boczek, rezerwując 1 łyżkę kapieli na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj oliwę z oliwek na patelnię; umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać pory i następne 4 składniki; smażyć do miękkości. Wymieszać włoską przyprawę i sól; saute 1 minuta. Wymieszać fasolę, bulion z kurczaka i 5 szklanek wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż ziarna będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Wymieszać z pomidorem, makaronem, kapustą, cukinią i szpinakiem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 15 minut. Chochla do poszczególnych misek. Top każdej porcji z 1 łyżką sera i pokruszony boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla

Składniki

2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1-1/2 szklanki startego sera cheddar potrójnie cheddar KRAFT® z nutą PHILADELPHIA®, podzielonego1-1/2 szklanki startego sera cheddar potrójnie cheddar KRAFT® z nutą PHILADELPHIA®, podzielonego4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo rozdrobniona kapustagrubo rozdrobniona kapusta8221 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory całe, nieoczyszczone i grubo posiekanepomidory całe, nieoczyszczone i grubo posiekane2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejulienne-marchewka ciętajulienne-marchewka cięta1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler pokrojony w plasterkiseler pokrojony w plasterki5951 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cukinia pokrojona w kostkę 2,5 cmcukinia pokrojona w kostkę 2,5 cm2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemakaron łokciowy niepoddany obróbce cieplnejmakaron łokciowy niepoddany obróbce cieplnej23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 opakowania mrożonego posiekanego szpinaku, rozmrożonego1/2 opakowania mrożonego posiekanego szpinaku, rozmrożonego23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamielony świeży czosnekmielony świeży czosnek2Batoniki toffi Heathsuszone włoskie przyprawysuszone włoskie przyprawy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojone porycienko pokrojone pory12 łyżeczki czosnku w proszku1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezanświeżo starty parmezan2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.suszona czerwona fasolasuszona czerwona fasola0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Średnia żółta cebula, posiekanakońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 43551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona cukiniacienko pokrojona cukinia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia19
Magazyn