Boczek Kukurydziany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur chleba, więc dać boczek Cornbread spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 196 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 29 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz cukier, olej roślinny, soda oczyszczona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Boczek Kukurydziany, Klonowy bekon babeczki kukurydziane z klonowym lukrem przyozdobione boczkiem, oraz Boczek Cheddar Cornbread.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 450ºF. Patelnia okrągła, 9x1 1/2 cala lub patelnia kwadratowa, 8x8x2 cale.
Wymieszać wszystkie składniki; energicznie ubić 30 sekund.
Piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru.