Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur chleba, więc dać boczek Cornbread spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 196 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 29 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz cukier, olej roślinny, soda oczyszczona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Boczek Kukurydziany, Klonowy bekon babeczki kukurydziane z klonowym lukrem przyozdobione boczkiem, oraz Boczek Cheddar Cornbread.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 450ºF. Patelnia okrągła, 9x1 1/2 cala lub patelnia kwadratowa, 8x8x2 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wymieszać wszystkie składniki; energicznie ubić 30 sekund.
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Brundlmayer Steinmassl Riesling z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.