Boczek Kukurydza Chowder
Zupa kukurydziana z boczkiem może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 294 kalorie, 10g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paski boczku, czosnek w proszku, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Kukurydziana Z Boczkiem, Zupa kukurydziana z boczkiem, oraz Bacon & Corn Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu gotować boczek, seler i cebulę na średnim ogniu przez 10-15 minut lub aż boczek się ugotuje; odcedzić.
Dodać ziemniaki i wodę. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Pozostałe składniki wymieszać, podgrzać (nie gotować). Przechowywać w lodówce lub zamrażać resztki.