Boczek Kukurydza Chowder

Boczek Kukurydza Chowder
Zupa kukurydziana z boczkiem może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 294 kalorie, 10g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paski boczku, czosnek w proszku, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Kukurydziana Z Boczkiem, Zupa kukurydziana z boczkiem, oraz Bacon & Corn Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu gotować boczek, seler i cebulę na średnim ogniu przez 10-15 minut lub aż boczek się ugotuje; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać ziemniaki i wodę. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Pozostałe składniki wymieszać, podgrzać (nie gotować). Przechowywać w lodówce lub zamrażać resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn