Boczek Kapusta Stir-Fry

Boczek Kapusta Stir-Fry
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Bekon kapusta Stir-Fry może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś paski boczku, sól, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Jeden garnek wołowiny i kapusty Stir Fry (Easy + Paleo ) , oraz Boczek Kapusta Stir-Fry.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć do ręczników papierowych; odcedzić, zastrzegając 1 łyżkę kapieli. Kapustę smażyć w kapustach przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Dodać czosnek w proszku, sól, musztardę i boczek; gotować i mieszać aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
MusztardaMusztarda
BoczekBoczek
SólSól
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn