Boczek kanadyjski i ser cheddar Flan
Kanadyjski bekon i ser cheddar flan może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 667 kalorii, 21g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka ciężkiej śmietany, pieprz cayenne, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Boczek kanadyjski i ser cheddar Flan, Omlet Z Boczkiem Kanadyjskim I Serem Cheddar, oraz Kanadyjska Pizza Bekonowa z sosem Cheddar-musztarda.
Instrukcje
Masło 9-na-13-calowe szklane naczynie do pieczenia. Na dużej patelni, roztopić masło.
Dodać grzyby i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ich płyn odparuje, o 5 protokół. Podnieść ogień do umiarkowanie wysokiej i gotować, mieszając, aż rumiane, o 3 protokół.
Przenieść grzyby do przygotowanego naczynia do pieczenia. W naczyniu do pieczenia wrzucić boczek, natkę pietruszki i pieprz, a następnie rozprowadzić w równej warstwie.
W dużej misce dobrze ubić jajka.
Ubij śmietanę, sól i szczyptę cayenne. Powoli wlać krem na grzyby i boczek i posypać serem na wierzch.
Piec krem przez 50 minut, lub aż tylko zestaw.
Przełożyć do stelaża, aby ostygł przez 15 minut, a następnie pokroić w kwadraty i podawać na gorąco lub ciepło.