Boczek Jagnięcy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj jagnięcego bekonu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 779 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje 4,51 zł za porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, różową sól utwardzającą, diamentową sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażalnia jagnięca z boczkiem, Hamburgery z jagnięciną i boczkiem, oraz Hamburgery Z Boczkiem Pieczonym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sole, brązowy cukier, liście laurowe i pieprz w misce i przenieś do dużego talerza lub naczynia do pieczenia. Zanurz pierś jagnięcą w masażu i wmasuj ją w powierzchnię jagnięciny. (Prawdopodobnie zostanie Ci trochę pocierać.) Otrząsnąć nadmiar pocierać i pozostawić mięso, przykryte, w lodówce przez 5 dni, obracając jagnięcinę raz dziennie.
Dokładnie opłucz pierś jagnięcą, osusz ją papierowymi ręcznikami i pozostaw na noc w lodówce.
Ugotować boczek jagnięcy: zrębki moczyć w wodzie przez 30 minut, następnie odcedzić i osuszyć. Przygotuj palacza. Gdy temperatura wewnątrz palacza osiągnie 93°, a wióry drzewne palą stale, dodaj jagnięcinę i pozwól zapalić. Utrzymuj temperaturę na poziomie200 przynajmniej do momentu, gdy termometr włożony do środka mięsa odczyta 160 ° F. zajmie to około 2 godzin, ale zalecamy palenie przez 3, ponieważ dłuższe gotowanie poprawia jakość boczku. Pozostaw boczek do całkowitego ostygnięcia w lodówce i przechowuj, zawinięty, do 1 miesiąca.
Wskazówka: rozmiar piersi jagnięce mogą się różnić trochę, więc należy kupić swoje bez kości lub bez kości. Pierś z kością straci od 30 do 35 procent swojej wagi po odkostnieniu.
Jeśli wolisz używać piekarnika, rozgrzej do 93° i gotuj przez 3 godziny.
Noah i Rae Bernamoff otworzyli Delikatesy Mile End w Brooklynie w 201
The New York Times nazwał go "kochającym hołdem dla tradycji delikatesów", a Zagat i New York magazine głosowały na niego najlepsze nowojorskie Delikatesy. Pochodzący z Montrealu i Nowego Jorku, Noah i Rae mieszkają obecnie w Park Slope.