Boczek Jagnięcy

Boczek Jagnięcy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj jagnięcego bekonu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 779 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje 4,51 zł za porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, różową sól utwardzającą, diamentową sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażalnia jagnięca z boczkiem, Hamburgery z jagnięciną i boczkiem, oraz Hamburgery Z Boczkiem Pieczonym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sole, brązowy cukier, liście laurowe i pieprz w misce i przenieś do dużego talerza lub naczynia do pieczenia. Zanurz pierś jagnięcą w masażu i wmasuj ją w powierzchnię jagnięciny. (Prawdopodobnie zostanie Ci trochę pocierać.) Otrząsnąć nadmiar pocierać i pozostawić mięso, przykryte, w lodówce przez 5 dni, obracając jagnięcinę raz dziennie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dokładnie opłucz pierś jagnięcą, osusz ją papierowymi ręcznikami i pozostaw na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Ugotować boczek jagnięcy: zrębki moczyć w wodzie przez 30 minut, następnie odcedzić i osuszyć. Przygotuj palacza. Gdy temperatura wewnątrz palacza osiągnie 93°, a wióry drzewne palą stale, dodaj jagnięcinę i pozwól zapalić. Utrzymuj temperaturę na poziomie200 przynajmniej do momentu, gdy termometr włożony do środka mięsa odczyta 160 ° F. zajmie to około 2 godzin, ale zalecamy palenie przez 3, ponieważ dłuższe gotowanie poprawia jakość boczku. Pozostaw boczek do całkowitego ostygnięcia w lodówce i przechowuj, zawinięty, do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Wskazówka: rozmiar piersi jagnięce mogą się różnić trochę, więc należy kupić swoje bez kości lub bez kości. Pierś z kością straci od 30 do 35 procent swojej wagi po odkostnieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1
Jeśli wolisz używać piekarnika, rozgrzej do 93° i gotuj przez 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Noah i Rae Bernamoff otworzyli Delikatesy Mile End w Brooklynie w 201
3
The New York Times nazwał go "kochającym hołdem dla tradycji delikatesów", a Zagat i New York magazine głosowały na niego najlepsze nowojorskie Delikatesy. Pochodzący z Montrealu i Nowego Jorku, Noah i Rae mieszkają obecnie w Park Slope.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia18
Magazyn