Boczek Jagnięcy

Boczek Jagnięcy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj jagnięcego bekonu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 779 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje 4,51 zł za porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, różową sól utwardzającą, diamentową sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażalnia jagnięca z boczkiem, Hamburgery z jagnięciną i boczkiem, oraz Hamburgery Z Boczkiem Pieczonym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sole, brązowy cukier, liście laurowe i pieprz w misce i przenieś do dużego talerza lub naczynia do pieczenia. Zanurz pierś jagnięcą w masażu i wmasuj ją w powierzchnię jagnięciny. (Prawdopodobnie zostanie Ci trochę pocierać.) Otrząsnąć nadmiar pocierać i pozostawić mięso, przykryte, w lodówce przez 5 dni, obracając jagnięcinę raz dziennie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dokładnie opłucz pierś jagnięcą, osusz ją papierowymi ręcznikami i pozostaw na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Ugotować boczek jagnięcy: zrębki moczyć w wodzie przez 30 minut, następnie odcedzić i osuszyć. Przygotuj palacza. Gdy temperatura wewnątrz palacza osiągnie 93°, a wióry drzewne palą stale, dodaj jagnięcinę i pozwól zapalić. Utrzymuj temperaturę na poziomie200 przynajmniej do momentu, gdy termometr włożony do środka mięsa odczyta 160 ° F. zajmie to około 2 godzin, ale zalecamy palenie przez 3, ponieważ dłuższe gotowanie poprawia jakość boczku. Pozostaw boczek do całkowitego ostygnięcia w lodówce i przechowuj, zawinięty, do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Wskazówka: rozmiar piersi jagnięce mogą się różnić trochę, więc należy kupić swoje bez kości lub bez kości. Pierś z kością straci od 30 do 35 procent swojej wagi po odkostnieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1
Jeśli wolisz używać piekarnika, rozgrzej do 93° i gotuj przez 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Noah i Rae Bernamoff otworzyli Delikatesy Mile End w Brooklynie w 201
3
The New York Times nazwał go "kochającym hołdem dla tradycji delikatesów", a Zagat i New York magazine głosowały na niego najlepsze nowojorskie Delikatesy. Pochodzący z Montrealu i Nowego Jorku, Noah i Rae mieszkają obecnie w Park Slope.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia18
Magazyn