Boczek i Roquefort Nadziewane burgery
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać boczek i Roquefort Nadziewane hamburgery spróbować. To danie główne ma 919 kalorii, 53g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, musztarda dijon, liście tymianku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 105 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Boczek i Roquefort Nadziewane burgery, Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), oraz Wołowina, Rukola I Hamburgery Roquefort dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, lekko wymieszać mieloną wołowinę, sos Worcestershire, musztarda i pieprz. Podzielić na 8 równych porcji i spłaszczyć każdą NA 1/4 cala grubości patty. W osobnej misce, połączyć pokruszony boczek, ser Roquefort i tymianek.
Ułożyć równą porcję mieszanki boczku na 4 paszteciki. Top z pozostałych 4 pasztecików, dociskając krawędzie razem, aby zamknąć nadzienie.
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, lekko nasmaruj ruszt.
Grillować paszteciki przez 6 do 8 minut z każdej strony, lub aż gotowane przez.
Podawać od razu na tostach, posypane pomidorem, cebulą i sałatą.