Boczek i niebieska brukselka

Boczek i niebieska brukselka
Boczek i niebieska brukselka może być tylko przystawką, której szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 135 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, ser gorgonzola, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Spróbuj brukselka slaw z boczkiem i serem pleśniowym, Ciepła sałatka z brukselki z boczkiem, Kamutem i serem pleśniowym, oraz Brukselka Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Usunąć boczek, ale pozostawić kapiele; osuszyć plastry boczku na wyłożonym papierowym ręcznikiem talerzu. Kruszyć, gdy jest chłodno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Wymieszać cebulę i sól do gorącego tłuszczu na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
4
Wlać wodę i musztardę Dijon. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż woda dojdzie do wrzenia. Zeskrobać patelnię, aby rozpuścić brązowe kawałki w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Dodać brukselkę i ocet. Gotować, mieszając często, aż brukselka są miękkie, 4 do 6 protokół. Wrzucić z boczkiem i ser gorgonzola kruszy służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn