Boczek i niebieska brukselka

Boczek i niebieska brukselka
Boczek i niebieska brukselka może być tylko przystawką, której szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 135 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, ser gorgonzola, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Spróbuj brukselka slaw z boczkiem i serem pleśniowym, Ciepła sałatka z brukselki z boczkiem, Kamutem i serem pleśniowym, oraz Brukselka Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usunąć boczek, ale pozostawić kapiele; osuszyć plastry boczku na wyłożonym papierowym ręcznikiem talerzu. Kruszyć, gdy jest chłodno.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Wymieszać cebulę i sól do gorącego tłuszczu na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Wlać wodę i musztardę Dijon. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż woda dojdzie do wrzenia. Zeskrobać patelnię, aby rozpuścić brązowe kawałki w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać brukselkę i ocet. Gotować, mieszając często, aż brukselka są miękkie, 4 do 6 protokół. Wrzucić z boczkiem i ser gorgonzola kruszy służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn