Boczek i Cheddar puree ziemniaczane
Boczek i Cheddar puree ziemniaczane może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz applewood - wędzony boczek, pieczenia ziemniaków, ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Boczek i Cheddar puree ziemniaczane, Puree ziemniaczane z boczkiem i cheddarem, oraz Puree Ziemniaczane Z Boczkiem I Cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ziemniaki w dużym rondlu; przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 minut lub do miękkości.
Dobrze spuścić; powrót ziemniaka na patelnię na średnim ogniu.
Dodajemy mleko; mieszankę ziemniaczaną rozgniatamy maserem ziemniaczanym do pożądanej konsystencji. Gotować 2 minuty lub do całkowitego ogrzania, stale mieszając.
Dodać ser i mieszać, aż ser się rozpuści. Wymieszać z kwaśną śmietaną, pieprzem i solą. Wierzch z zieloną cebulą i boczkiem.