Boczek i Cheddar Deviled Eggs
Boczek i Cheddar Deviled Eggs to bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ugotowanych na twardo jaj, ostry ser cheddar, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Boczek Cheddar Deviled Eggs, Boczek Cheddar Deviled Eggs, oraz Boczek i Cheddar Deviled Eggs.
Instrukcje
Jajka pokroić wzdłuż na pół.
Żółtka wyjąć do średniej miski. Zarezerwuj 24 białe połówki. Drobno posiekać pozostałe 4 białe połówki.
Żółtka rozgnieść widelcem.
Dodać majonez, śmietanę, musztardę, sok z cytryny i pieprz; dobrze wymieszać.
Dodać posiekane białka, boczek, ser i szczypiorek; dobrze wymieszać.
Łyżka 1 czubata łyżka. mieszanka żółtkowa do każdej zarezerwowanej połowy białka jaja.
Przechowywać w lodówce, pokryte, do mieszania smaków.