Boczek i Cheddar Deviled Eggs
Przepis boczek i Cheddar Deviled jaj może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól koszerną, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Boczek Cheddar Deviled Eggs, Boczek-Cheddar Deviled Eggs, oraz Boczek Cheddar Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić na pół, a żółtka ostrożnie usunąć. Rezerwujcie białe.
Połącz żółtka, majonez, musztardę, tłuszcz boczku (jeśli używasz), ocet i tymianek w średniej, niereaktywnej misce. Dobrze doprawić solą i pieprzem, następnie dobrze wymieszać, aż żółtka zostaną rozbite, a składniki równomiernie wkomponowane.Równomiernie wymieszać lub wymieszać mieszankę żółtkową w zarezerwowane połówki białek. Zgodnie z życzeniem, top z pokruszonym boczkiem i pokruszonym bandażem Fiscalini Cheddar.