Boczek, Gruyère i szynka
Boczek, Gruyère i warstwy szynki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 373 kalorie, 24g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka boczku, mielonego pieprzu, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szynka, Gruyère i szpinak, Gruszka i Gruyère warstwy, oraz Gruyere & Prosciutto Strata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mleko, zieloną cebulę, substytut jajka, musztardę i pieprz w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać kostki chleba i szynkę; dobrze wymieszać, aby połączyć.
Wlać do 2-litrowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Posypać rozdrobnionym serem. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub przez noc.
Odkryć naczynie i piec w 350 przez 20 minut.
Piec dodatkowe 15 minut lub aż mieszanina chleb jest ustawiony i ser jest bąbelkowy.