Boczek, Gruszka i Malina Brie pizze
Ten przepis służy 12 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. 41 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz d wstępnie gotowany boczek, gruszki, gałązki mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek, Brie i gruszka Flatbreads, Kanapka z boczkiem, Brie i gruszką - 8 punktów, oraz Gruszka, boczek i grillowany ser brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. linia arkusz cookie z gotowania pergaminu papieru.
Wyjąć ciasto z puszki. Ostrym nożem pokrój ciasto na 12 plastrów.
Umieść plasterki na arkuszu ciastek; naciśnij każdy do grubości około 1/2 cala.
Na każdym cieście rozprowadzić ser.
Każdy plasterek boczku przeciąć na pół w poprzek; umieścić 1 kawałek na każdym okrążeniu.
Piec 12 do 15 minut lub do złotego koloru. Top z malinami.