Boczek Gouda Paszteciki
Boczek paszteciki Gouda może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1154 kalorii, 70g białka, oraz 79 g tłuszczu każdy. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bekonu, bułki hamburger, czosnek w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Gouda wiedzieć Ya hamburgery bekon, 6-Składnikowy Dip Gouda Bacon Ranch, oraz Chard, Boczek I Gouda Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Ostudzić i pokruszyć w misce. Wymieszać z serem gouda, pietruszka, i musztarda Dijon. Odstawić nadzienie na bok.
Umieść mieloną wołowinę w misce do mieszania z bułką tartą, jajkiem, posiekanym czosnkiem i czosnkiem w proszku. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Wymieszać aż do równomiernego wymieszania i uformować na 4 bardzo cienkie placki.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Podziel nadzienie na pół i rozłóż każdą połowę na patty. Top nadzienie z pozostałych pasztecików, aby 2 nadziewane hamburgery. Docisnąć i szczelnie uszczelnić krawędzie, aby nadzienie było zamknięte.
Gotować nadziewane hamburgery na rozgrzanym grillu, aż paszteciki są gotowane do pożądanego stopnia doneness i ser stopił, 3 do 5 minut na stronie Dobrze zrobione. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).
Podawać na tostach bułki hamburgerowe.