Boczek Domowej Roboty

Boczek Domowej Roboty
Boczek domowej roboty jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 121 g tłuszczu, oraz w sumie 1231 kalorii. Jeśli masz sól koszerną, brązowy cukier, różową sól utwardzającą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek Domowej Roboty, Dżem Z Boczku Domowej Roboty, oraz Żółwie Bekonowe Domowej Roboty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brzuch wieprzowy opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
2
Przenieść do zamykanej plastikowej torby o pojemności 2 galonów. Aby pocierać przyprawę, wymieszać sól koszerną, różową sól, brązowy cukier, miód, płatki czerwonej papryki, paprykę i kminek w misce. Posmarować brzuch wieprzowy całą mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Zamknąć worek i przechowywać w lodówce 7 do 10 dni, przewracając raz dziennie, aż brzuch wieprzowy czuje firmy. Powinno to potrwać 7 dni dla cienkiego brzucha o grubości około 11/2 cala, dłuższego dla brzucha o grubości od 2 do 3 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
4
Wyjąć brzuch wieprzowy z worka, dokładnie spłukać i osuszyć. Schłodzić brzuch na stojaku, odkrytym, 48 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
5
Skonfiguruj palacza zgodnie z instrukcjami producenta przy użyciu chipsów applewood i ustawić na 200 stopni F. Smaż brzuch wieprzowy 3 godziny lub aż bekon osiągnie temperaturę wewnętrzną 150 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Wyjąć skórkę (opcjonalnie), a następnie pokroić i gotować według uznania. Aby przechowywać, owinąć boczek w folię i przechowywać w lodówce do 1 tygodnia lub zamrażać do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Różowa sól utwardzająca to mieszanka soli i azotynu sodu. Utrzymuje mięso na różowo i chroni je przed bakteriami. Można go znaleźć w specjalistycznych sklepach spożywczych lub online.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Zdjęcia Charles Masters
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn