Boczek Chiński Lakierowany

Boczek Chiński Lakierowany
Lakierowany Chiński boczek wymaga mniej więcej 6 godzin od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 23 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 8 fanów. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Flądra Lakierowana, Łosoś Lakierowany, oraz Łosoś Lakierowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokrój mięso w poprzek na kawałki o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Umieścić cukier w szerokim naczyniu i pogłębiać obie strony każdego kawałka boczku w cukrze, naciskając mocno cukier na kawałki palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Ułóż plastry na patelni lub patelni i piec, obracając raz, aż boczek jest gotowane i rumiane, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 35 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn