Boczek Cheeseburger Klopsiki
Boczek Cheeseburger klopsik jest דל פחמימות,zny przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 709 kalorii, 30g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 871 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka francuskiej smażonej cebuli, mielony pieprz, sos worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Boczek Cheeseburger Klopsiki, Boczek Cheeseburger Klopsiki, oraz Boczek Cheeseburger Klopsiki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach. Gdy ostygnie, pokruszyć w dużej misce.
Wymieszać ketchup i musztardę w misce.
Dokładnie połączyć 1/4 mieszaniny ketchup, mielony chuck, ser Cheddar, jajka, bułka tarta, majonez, sos Worcestershire, sól, i czarny pieprz z pokruszony boczek w misce; pat mieszaniny do 5x9-calowy bochenek patelni.
Pozostałą mieszaninę keczupu rozprowadzić równomiernie na wierzchu klopsa.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż klopsiki nie będą już różowe w środku, około 45 minut.
Rozłóż smażoną cebulę na wierzchu bochenka i wróć do piekarnika, aż cebula będzie rumiana i natychmiastowy odczyt termometru mięsnego włożony do środka bochenka odczytuje co najmniej 160 stopni F (70 stopni C), 10 do 15 więcej minut.