Boczek Cheeseburger Klopsiki

Boczek Cheeseburger Klopsiki
Boczek Cheeseburger klopsik jest דל פחמימות,zny przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 709 kalorii, 30g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 871 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka francuskiej smażonej cebuli, mielony pieprz, sos worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Boczek Cheeseburger Klopsiki, Boczek Cheeseburger Klopsiki, oraz Boczek Cheeseburger Klopsiki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach. Gdy ostygnie, pokruszyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wymieszać ketchup i musztardę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dokładnie połączyć 1/4 mieszaniny ketchup, mielony chuck, ser Cheddar, jajka, bułka tarta, majonez, sos Worcestershire, sól, i czarny pieprz z pokruszony boczek w misce; pat mieszaniny do 5x9-calowy bochenek patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ser CheddarSer Cheddar
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bułka TartaBułka Tarta
Uchwyt UziemiającyUchwyt Uziemiający
MajonezMajonez
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Pozostałą mieszaninę keczupu rozprowadzić równomiernie na wierzchu klopsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż klopsiki nie będą już różowe w środku, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Rozłóż smażoną cebulę na wierzchu bochenka i wróć do piekarnika, aż cebula będzie rumiana i natychmiastowy odczyt termometru mięsnego włożony do środka bochenka odczytuje co najmniej 160 stopni F (70 stopni C), 10 do 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Cebula SmażonaFrancuska Cebula Smażona
CebulaCebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn