Boczek Cheddar Małpi Chleb
Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 12g białka, oraz 55 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę w proszku, sól, oryginalną mieszankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Cheddar-Boczek Małpi Chleb, Boczek Ogrodowy Chleb Małpi, oraz Boczek Klon Małpi Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać składniki sosu ziołowego. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Piekarnik rozgrzewający do 177°. patelnia Natryskowa, 9x5x3 cale, z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, sól, 3 łyżki zmiękczonego masła, mleko, jajko, pokruszony boczek i ser.
Mieszanka będzie krucha. Używając rąk, wykonaj mieszankę, aż utworzy się grube ciasto.
Rozwałkuj ciasto na 1-calowe kulki; umieść kulki w patelni bochenkowej.
Skropić pozostałymi 3 łyżkami roztopionego masła.
Piec 30 do 35 minut lub do złotego koloru.