Boczek Cheddar CORN Loaf
Boczek Cheddar chleb kukurydziany może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,22 zł za porcję, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 3398 kalorii, 120g białka, oraz 216g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, mąkę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć proszku do pieczenia można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kanapka z porem, cheddarem i boczkiem, Boczek Cheddar Chleb Kukurydziany, oraz Zapiekanka kukurydziana Cheddar z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, zastrzegając 2 kapiące łyżki stołowe. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól połączyć w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć boczek, reserved kapieli, ser, i pozostałe składniki; dodać do suchych składników, mieszając tylko do suchych składników są zwilżone.
Łyżka ciasto do smarowanej i mąki 9 - x 5 - x 3-calowy Bochenek.
Piec w 350 przez 1 godzinę i 5 minut lub do złotego koloru.
Ostudzić na patelni 10 minut; wyjąć bochenek z patelni i ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.