Boczek, cebula i tarta Münster

Boczek, cebula i tarta Münster
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 95g białka, 88 g tłuszczu, oraz w sumie 2231 kalorii. Na $8.79 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, Alzacki münster, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta z cebulą i boczkiem, Tarta z cebulą i boczkiem, oraz Tarta z cebulą i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Wlać olej do 12-na 17-in. oprawiona patelnia do pieczenia i lekko oliwa ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Posypać patelnię mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozciągnij ciasto rękami i / lub zwiń wałkiem do ciasta w prostokąt mniej więcej tego samego rozmiaru co patelnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
PatelniaPatelnia
6
Przełożyć ciasto na patelnię, rozciągając, aby pasowało. Złóż ponad 1/2 cala. ciasta na brzegach tworząc lekko podniesioną krawędź dla tarty. Nakłuć ciasto widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać boczek do wrzącej wody i blanszować 30 sekund. Łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Dodaj cebulę do wody i blanszuj 2 minuty, następnie odcedzaj w durszlaku i równomiernie rozprowadź na cieście. Ser rozsypać na cebuli, następnie posypać serem boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CebulaCebula
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
BoczekBoczek
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
9
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
10
Piec tarta, aż ser topi się i zaczyna brązowy i skorupa jest chrupiące i dobrze rumiane, 20 do 25 protokół. Wyciągnij z patelni za pomocą szpatułki, pokrój w mniej więcej 2-in. kwadraty i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
11
Make ahead: tarta może być wykonana do 2 dni wcześniej i przechowywana w woskowanym papierze w temperaturze pokojowej. Podawać, rozpakować i podgrzać 10 minut w 20
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia28
Magazyn