Bochenki mięsne z sosem Spaghetti
Bochenki mięsne z sosem Spaghetti to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 143 kalorie, 17g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, cebula, włoski-przyprawione bułka tarta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Łatwe Mini bochenki mięsne z sosem pomidorowym, Mini bochenki z mięsa indyczego z sosem z czerwonej papryki, oraz Sos Do Spaghetti Z Dwoma Mięsami.
Instrukcje
Wymieszać razem 1/2 szklanki sosu spaghetti, mieloną wołowinę, bułkę tartą, i następne 4 składniki tylko do połączenia. Kształt mieszaniny do 2 (8-calowy) bochenki, i umieścić w lekko nasmarowane 13-x 9-calowy naczynia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut.
Wymieszać pozostały sos spaghetti, brązowy cukier i kolejne 3 składniki.
Wlać sos równomiernie na bochenki mięsa, i piec 25 więcej minut lub aż wołowina nie jest już różowy w środku.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.