Bochenki Do Pizzy Z Cukinii
Przepis cukinia Pizza bochenki mogą być wykonane w około 1 godzinę. Za 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 9g tłuszczu i w sumie 331 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga sera provolone, grzybów, oliwek i cukinii. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Bochenki Z Cukinii, Bochenki Marchewkowo-Cukiniowe, oraz Pieprzne Bochenki Pizzy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cukinię, cebulę, pieczarki na oleju do miękkości.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodać sos pomidorowy, pomidor, oliwki i włoską przyprawę; zdjąć z ognia.
Rozwiń jeden bochenek ciasta, zaczynając od szwu. Pat do 14-in. x 12-W. prostokąt.
Posyp połowę provolone i pepperoni do 1/2 cala. krawędzi.
Posmaruj połową mieszanki cukinii; posyp połową mozzarelli.
Zwiń styl galaretki, zaczynając od dłuższego boku; ściśnij szwy, aby uszczelnić.
Umieść szew stroną do dołu na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Powtórz z pozostałym ciastem, pepperoni, serami i mieszanką cukinii.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub na złoty kolor. Pokrój i podawaj na ciepło.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Pizzan w menu? Spróbuj połączyć z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Chrupiące, dojrzałe, czerwone aromaty jagodowe i wiśniowe są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsami i sosami do makaronów mięsnych, drobiem i twardymi serami.