Przepis cukinia Pizza bochenki mogą być wykonane w około 1 godzinę. Za 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 9g tłuszczu i w sumie 331 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga sera provolone, grzybów, oliwek i cukinii. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Bochenki Z Cukinii, Bochenki Marchewkowo-Cukiniowe, oraz Pieprzne Bochenki Pizzy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż cukinię, cebulę, pieczarki na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodać sos pomidorowy, pomidor, oliwki i włoską przyprawę; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto Kukurydziane
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
3
Rozwiń jeden bochenek ciasta, zaczynając od szwu. Pat do 14-in. x 12-W. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Posyp połowę provolone i pepperoni do 1/2 cala. krawędzi.
Pizzan w menu? Spróbuj połączyć z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Chrupiące, dojrzałe, czerwone aromaty jagodowe i wiśniowe są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsami i sosami do makaronów mięsnych, drobiem i twardymi serami.