Żurawina pomarańczowy Bochenek może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 444 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 74 centów za porcję. 557 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mąki, sody oczyszczonej, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Spróbuj Bochenek Żurawinowy Pomarańczowy, Bochenek Żurawinowy Pomarańczowy, oraz Bochenek Żurawinowy Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x5 cala bochenek patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
Ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Wymieszaj skórkę pomarańczową, żurawinę i orzechy pekan. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
żurawina
Skórka Pomarańczowa
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
W dużej misce, śmietana razem margaryna, cukier, i jajko na gładką. Wymieszać z sokiem pomarańczowym. Ubić w mieszaninie mąki, aż tylko zwilżony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Margaryna
Krem
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy chleb wróci po lekkim dotknięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Odstawić na 10 minut, a następnie obrócić na stojak z drutu, aby ostygł. Owiń w plastik, gdy jest całkowicie chłodny.