Bochenek Ziemniaczany

Bochenek Ziemniaczany
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Bochenek ziemniaczany może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 6 porcji z 163 kalorie, 19g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, czosnek w proszku, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Babeczki mięsno-ziemniaczane, Meat Loaf Potato Surprise, oraz Puree Ziemniaczane Meat Loaf.

Instrukcje

1
Ziemniaki obrać i zetrzeć na tarce; opłukać i osuszyć. w dużej misce połączyć ziemniaki, jajko, sos Worcestershire, sos sojowy, pieprz i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Sos SojowySos Sojowy
ZiemniakZiemniak
PieprzPieprz
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać mieloną wołowinę i dobrze wymieszać. Pokrój mieszankę mięsa w 8-in. x 4 po. Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350°przez 1 godzinę lub aż nie pozostanie różowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Drenaż.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn