Bochenek Ze Wstążką Żurawinową
Cranberry Ribbon Loaf to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka angel food cake, sos żurawinowy z całych jagód, ciężka śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Holiday Ribbon Loaf, Chocolate Ribbon Banana Loaf, oraz Szarlotka żurawinowo-wstążkowa.
Instrukcje
Linia dolnej i boków 9-in. x 5-po. patelnia bochenkowa z folią o dużej wytrzymałości; odstawić. W dużej misce, ubić serek, cukier i sól, aż będzie gładka. Wymieszać z sosem żurawinowym. Złóż bitą śmietanę.
Rozprowadzić jedną trzecią mieszaniny w przygotowanej patelni; top z trzema plastrami ciasta (pokroić ciasto, jeśli trzeba dopasować). Powtórz warstwy. Wierzch z pozostałą mieszanką żurawinową. Kryć i zamrażać.
Wyjąć z zamrażarki 15 minut przed podaniem. Użyj folii, aby usunąć bochenek z patelni; wyrzucić folię.