Bochenek Z Ciasta Jabłkowego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać Bochenek ciasto jabłkowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 137 g tłuszczu, oraz w sumie 3601 kalorii. Na 5,43 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jeśli masz zmielony cynamon, orzechy, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ciasto Jabłkowe Bochenek, Mus Jabłkowy Z Bochenkiem Żurawinowym, oraz Mus jabłkowy ciasto marchewkowe z polewą Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar dno tylko bochenek patelni, 9x5x3 cali.
Beat brązowy cukier i masło w dużej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości 2 protokół. Ubić w jajku, wanilii i musie jabłkowym. Wymieszaj mąkę, sól, sodę oczyszczoną, cynamon i goździki. Wymieszać z rodzynkami i orzechami.
Piec od 1 godziny do 1 godziny 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Chłodne 15 minut. Poluzuj boki bochenka z patelni; usuń z patelni do stojaka z drutu. Ostudzić całkowicie, około 1 godziny, przed krojeniem.