Bochenek wiśniowy Cheery
Cheery Cherry Loaf wymaga około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Za 44 centy za porcję otrzymujesz przystawkę dla 16 osób. Jedna porcja zawiera 232 kalorie , 3 g białka i 7 g tłuszczu . Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoovo . Udaj się do sklepu i kup mleko, mąkę, orzechy pekan i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 26% , co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy obejmują Banana Coconut Loaf With Tibetan Goji Berries , Blueberry Chia-Poppy Seed Loaf - Gluten and Dairy Free i Blueberry Loaf .
Instrukcje
Odcedź czerwone wiśnie, zachowując płyn; w razie potrzeby dodaj wody do płynu, do 1/3 szklanki.
Pokrój wiśnie; odłóż wiśnie i płyn na bok.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. W małej misce ubij jajka, mleko, masło i płyn wiśniowy; wmieszaj do suchych składników, aż się połączą. Wymieszaj z czerwonymi i zielonymi wiśniami, pekanami i skórką pomarańczową.
Wlać do natłuszczonej formy do pieczenia chleba o wymiarach 9 x 5 cali.
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z formy na kratkę.