Bochenek Półksiężyca Wołowego
Bochenek z półksiężyca wołowego wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,05 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 31g tłuszczu i w sumie 458 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieprz, bułki z półksiężyca i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy obejmują Krab Półksiężyc Bochenek, Zapiekanka Wołowa Z Półksiężyca, oraz Zapiekanka z wołowiny, indyka lub kurczaka w kształcie półksiężyca.
Instrukcje
Na dużej patelni zrumienić mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj zieloną paprykę, zupę, sos Worcestershire, sól i pieprz; odstawić.
Na nie natłuszczonej blasze do pieczenia oddziel ciasto półksiężycowe na 2 duże prostokąty. Połącz ze sobą dłuższe boki. Ściśnij krawędzie i perforacje razem, tworząc 12 cali. x 7-w. prostokąt.
Rozłóż połowę mieszanki mięsnej na środku prostokąta do 1 cala. krawędzi. Odłóż mieszankę mięsną. Złóż dłuższe boki ciasta na mieszance mięsnej do środka; uszczelnij końce.
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut.
Wyjmij z piekarnika i łyżką pozostałą mieszankę mięsną na środku bochenka.
Posyp serem cheddar; piec 10 minut dłużej lub do momentu, gdy Bochenek się zarumieni, a ser się rozpuści.