Bochenek Nadziewany Kiełbasą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanego kiełbasą Bochenka. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, łagodne linki do kiełbas, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bochenek Nadziewany Kiełbasą, Bochenek Francuski Nadziewany Kiełbasą, oraz Obfity Bochenek Nadziewany Kiełbasą podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj kiełbaski na średnim ogniu, aż nie będą już różowe.
Wyjąć i odstawić. Na tej samej patelni gotować wołowinę, cebulę i zielony pieprz, aż wołowina nie będzie już różowa; odcedzić. Wymieszać z pomidorem, sosem pomidorowym i przyprawami.
Wędliny pokroić na pół wzdłuż i pokroić w plasterki; dodać do sosu mięsnego.
Wyciąć klin z góry chleba, około 1 w. szeroki i trzy czwarte drogi przez Bochenek. Wyciętą część wyrzucić lub zapisać do innego użytku.
Napełnij Bochenek sosem mięsnym.
Posypać parmezanem i pieprzem. Owiń w wytrzymałą folię.
Piec w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do rozgrzania.