Bochenek Migdałowo-Morelowy

Bochenek Migdałowo-Morelowy
Migdałowo-Morelowy Bochenek może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 176 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14 i kosztuje 18 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka skórki pomarańczowej, jajko, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Morelowy Chleb Migdałowy (Chlebak 1 1/2 Lb. Bochenek), Ciasta Z Morelami, Pomarańczami I Migdałami, oraz Morelowy Bochenek Herbaty.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąki, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól połączyć w misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Połączyć 1 szklanka cukru, oleju, jajko, i skórki pomarańczy w misce; dobrze wymieszać. Stopniowo dodawać cydr do mieszaniny cukru, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CydrCydr
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszaninę mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Wymieszać z morelami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Wlać do patelni z bochenkiem 9 x 5 cali pokrytej sprayem do gotowania; posypać 2 łyżeczkami cukru i migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MigdałyMigdały
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
7
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Wyjmij bochenek z patelni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Magazyn