Bochenek Mięsny Z Boczkiem
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś paski boczku, sól, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Boczek Z Dziczyzny, Boczek I Pomidor-Topped Meat Loaf, oraz Kukurydziany Bochenek Mięsa.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Uformować Bochenek w 13-calowy. x 9-po. naczynie do pieczenia. Top z boczkiem.
Piec w temperaturze 350° przez 70-80 minut lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe, a termometr do mięsa odczyta 160°.
Odcedzić; odstawić na 10 minut przed cięciem.