Bochenek kanapkowy z bakłażanem i Portobello

Bochenek kanapkowy z bakłażanem i Portobello
Kanapka z Bakłażanem i Portobello może być właśnie wegetariańskim przepisem na lakto ovo, którego szukałeś. To danie główne ma 822 kalorie , 18 g białka i 52 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,47 USD za porcję. Jeśli masz pod ręką sól, bazylię, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 43% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także burgery z bakłażanem i portobello , burgery z bakłażanem i portobello oraz sznycel z bakłażana i portobello .

Instrukcje

1
Chleb przekrój wzdłuż na pół. Ostrożnie wydrąż górę i dół, pozostawiając 1/2 cala. powłoka; odłożyć na bok. W małej misce wymieszaj oliwę, czosnek, przyprawę włoską, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Posmaruj bakłażanem i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 3-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Połowę sosu marinara rozsmaruj na spodzie chleba. Na wierzchu ułóż bakłażana i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Posmaruj pozostałym sosem; posyp bazylią i serem. Wymień wierzch chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
6
Owiń bochenek dużym kawałkiem wytrzymałej folii (około 28 cali x 18 cali); szczelnie zamknąć. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu po 4-5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn