Bochenek Kanadyjski Bochenek Pizzy
Zapomnij o jedzeniu lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz śródziemnomorskiego jedzenia. Spróbuj zrobić Bochenek pizzy z kanadyjskiego bekonu w domu. Za 2,23 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 11g tłuszczu i w sumie 486 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chleb un Bochenek, ananasowe smakołyki, sos do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kanadyjska Pizza Z Bekonem, Boczek Kanadyjski-Pizza Pełnoziarnista, oraz Kanadyjski Boczek Boboli Pizza.
Instrukcje
Pokrój bochenek na pół wzdłuż; umieść na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Rozłóż pokrojone boki chleba z sosem do pizzy. Na wierzch z kanadyjskim boczkiem, ananasem, zieloną papryką i serem.
Broil 4-6 w. od ognia przez 5-8 minut lub do stopienia sera.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Pizza działa naprawdę dobrze z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Luiano Chianti Classico Riserva z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Luiano Chianti Classico Riserva]()
Luiano Chianti Classico Riserva
Bogate, strukturalne wino o złożonym bukiecie z aromatami dojrzałych czerwonych wiśni i fiołków, a następnie nutami skóry i białego pieprzu. Fermentowane w stali nierdzewnej wino spoczywa przez 10 miesięcy, zanim zostanie przeniesione do beczek z francuskiego i amerykańskiego dębu, gdzie leżakuje przez 12 miesięcy.