Bochenek figowo-bananowy

Bochenek figowo-bananowy
Figi i banany Bochenek może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 321 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, banany, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Bananowe muffinki jogurtowe i mały chlebek bananowy, Bochenek Bananowy, oraz Bochenek Bananowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj dwie patelnie 8,5 x 4,5 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać razem jajka, mleko sojowe, brązowy cukier, olej, i puree banany w misce, aż równomiernie wymieszać; odstawić. W dużej misce wymieszać mąkę pszenną, proszek do pieczenia, sól i cynamon; wlać mieszaninę jajek i mieszać tylko do połączenia. Podzielić ciasto na przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Solone Pestki Słonecznika OpcjonalnieDodatkowe Solone Pestki Słonecznika Opcjonalnie
Puree BananowePuree Bananowe
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
SoymilkSoymilk
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 55 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn