Bochenek figowo-bananowy
Figi i banany Bochenek może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 321 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, banany, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Bananowe muffinki jogurtowe i mały chlebek bananowy, Bochenek Bananowy, oraz Bochenek Bananowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj dwie patelnie 8,5 x 4,5 cala.
Wymieszać razem jajka, mleko sojowe, brązowy cukier, olej, i puree banany w misce, aż równomiernie wymieszać; odstawić. W dużej misce wymieszać mąkę pszenną, proszek do pieczenia, sól i cynamon; wlać mieszaninę jajek i mieszać tylko do połączenia. Podzielić ciasto na przygotowane Patelnie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 55 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.