Fiesta Loaf to wegetariański przepis na lakto ovo składający się z 6 porcji. To danie główne ma 610 kalorii , 28 g białka i 34 g tłuszczu na porcję. Za 2,37 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką mieszankę sera meksykańskiego, pomidora, smażoną fasolkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 61% , to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują chleb Ackee i dorsza Stewart (Ackee-saltfish-dorsz-bacalao bochenek) , Fiesta Spaghetti i Fiesta Chowder .
Instrukcje
1
Odetnij górną czwartą część bochenka chleba. Ostrożnie wydrąż górę i dół bochenka, pozostawiając 1/2 cala. powłoka. (Wyrzuć wyjęty chleb lub zachowaj do innego użytku.) Odłóż wierzch na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Pokrojonego W Plasterki Sera Monterey Jack
2
Rozłóż smażoną fasolę na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Refried
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Ułóż warstwami ser Colby, czerwoną paprykę, ser Monterey Jack, chilli, oliwki i pomidor. Delikatnie dociśnij warstwy do siebie, aby w razie potrzeby je spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
Ser Colby
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Ciasto Kukurydziane
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4
Połącz mieszankę serową i sos ranczo; łyżka na pomidora. Na wierzch połóż awokado i ser cheddar. Wymień wierzch chleba i zawiń szczelnie w plastikową folię. Chłod.