Bochenek Chipsów Dyniowych
Pumpkin Chip Loaf to dodatek na 16 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 15 g tłuszczu i łącznie 272 kalorie . Za 43 centy za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga sody oczyszczonej, półsłodkich kawałków czekolady, mielonych goździków i orzechów włoskich. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 21% wyniku , co jest wynikiem raczej złym. Podobne przepisy obejmują bochenek z kawałkami czekolady z dyni , bochenek z kawałkami czekolady z dyni i bochenek z kawałkami czekolady z dyni .
Instrukcje
W dużej misce utrzyj masło z cukrem na jasną i puszystą masę. Wbić jajka i dynię.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, sól, gałkę muszkatołową, imbir i goździki; stopniowo dodawać do ubitej masy i dobrze wymieszać. Wymieszaj chipsy i orzechy włoskie.
Wlać do natłuszczonej formy 9-calowej. x 5 cali patelnia do chleba.
Piec w temperaturze 350° przez 65-70 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 10 minut, a następnie wyjmujemy z formy na kratkę, aby całkowicie ostygły.