Bochenek Bananowo-Kokosowy
Need a przystawka wegańska? Bananowy chleb kokosowy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 291 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 183 stwierdziłoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pod ręką olej, mąkę, banany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bananowy Bochenek Kokosowy Z Tybetańskimi Jagodami Goji, Bananowe muffinki jogurtowe i mały chlebek bananowy, oraz Bochenek bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350º i lekko posmaruj patelnię bochenka (użyłem 9×5, chociaż mniejszy prawdopodobnie stworzy wyższy chleb)
Mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól i kokos (patrz UWAGI poniżej) wymieszać w dużej misce. Odstawić. W małej misce, połączyć olej, syrop klonowy, i wanilia. Rozgnieć te banany i dodaj je do małej miski z płynami. Wracając do dużej miski mąki, zrób dobrze w suchej mieszance i wlej płynną mieszaninę. Delikatnie złóż ciasto, aż wszystko będzie dobrze połączone, ale uważaj, aby nie przesadzić. Kilka grudek jest w porządku.Łyżka ciasto do przygotowanego bochenka patelni. Jest nieco gruba, więc być może będziesz musiał ją nieco nakłonić.
Piec przez 30 do 40 minut, aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.