Bocaâ® Burger z grzybami

Bocaâ® Burger z grzybami
Bocaâ ® Mushroom Burger to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.94 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mleko ser cheddar, chleb żytni, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Portobello Mushroom Burger, Szwajcarski i pieczarkowy Burger BBQ, oraz Pieczarkowy Szwajcarski Burger.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię rozpyloną sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Miejsce burger z jednej strony patelni i grzybów i cebuli w drugiej stronie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Gotować od 8 do 10 min. lub do momentu, aż burger będzie lekko rumiany z obu stron, obracając burger po 5 minutach. i mieszając mieszankę grzybową od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Chleb posmarować musztardą; na wierzch wymieszać pomidory, burgery i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia59
Magazyn