Bobby ' s Light bananowy Pudding
Lekki Pudding bananowy Bobby ' ego może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 15 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pół pudełka wanilii, banany, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pudding bananowy wujka Bobby ' ego, Lekkie śniadanie Bobby ' ego w filiżance, oraz Ciepły Budyń Bananowy Lekki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Mleko i masło Połącz w średnim rondlu na średnim ogniu, delikatnie mieszając, aby stopić masło.
Wymieszać 5 łyżek cukru i skrobi kukurydzianej w małej misce.
Dodaj 2 łyżki wody i wymieszaj, aby utworzyć pastę, a następnie ubijaj do mieszaniny mlecznej. Podnieść ogień do średniej i gotować, mieszając, aż gęsty i bąbelkowy, 7 do 10 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z ekstraktem z wanilii.
Przenieść do miski, przykryć folią (upewnij się, że plastik dotyka budyniu, aby zapobiec tworzeniu się skóry) i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
Śmietanę do ubijania połączyć z pozostałą 1 łyżką cukru w misce. Ubijaj mikserem, aż utworzą się sztywne szczyty. Odstawić.
Utwórz warstwę wafli na dnie naczynia o wymiarach 8 na 8 cali, a następnie dodaj warstwę bananów i warstwę budyniu. Powtórz, aby utworzyć drugą warstwę. Wierzch z bitą śmietaną. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc przed podaniem.